Купих АЛФА 164 В6 ТБ 1994 модел преди 2години беше на 248000 ,(продавача каза колата още се разработва основен ремонт лагери на двигателя, сегменти сменени )след като го купих и почнах да карам (ЗАБЕЛЕЖКА:Проблема става при запалване и преди да тръгна на път,и преди стопирането на двигателя на паркинга, , Когато шофирам няма проблем като часовник работи общо взето на празни обороти вътре в купето от двигателния отсек понякога влиза
звук подобен на разбит лагер(ктюр,ктюp... ...)като че ли го прави повече на топъл двигател преди да спра мотора ,оттогава изминах цели 7000 км, сега е на 255000км , взе да го прави повече тоя звук (ктюр,... ...) аз взех докторската слушалка и взех да слушам мотора като болен а аз доктор стори ми се лагера на главата на клима компресор и го смених но уцелих караваната ,
(ктюр,... ...) продължава , махнах ремъка който върти динамото,климатика,водната помпа колата заработи ама звука (ктюр,ктюp... ...) пак го има , останаха тез работещи агрегати ,
1-помпата на рейката кормилната,
2-лагера на масления обтегач
3-и двигателя ,
шумът е едно от тез 3 трите ама кое ???
Това е КОЛЕГИ помагайте който знае повече ,,,
благодаря още отсега
звук подобен на разбит лагер(ктюр,ктюp... ...)като че ли го прави повече на топъл двигател преди да спра мотора ,оттогава изминах цели 7000 км, сега е на 255000км , взе да го прави повече тоя звук (ктюр,... ...) аз взех докторската слушалка и взех да слушам мотора като болен а аз доктор стори ми се лагера на главата на клима компресор и го смених но уцелих караваната ,
(ктюр,... ...) продължава , махнах ремъка който върти динамото,климатика,водната помпа колата заработи ама звука (ктюр,ктюp... ...) пак го има , останаха тез работещи агрегати ,
1-помпата на рейката кормилната,
2-лагера на масления обтегач
3-и двигателя ,
шумът е едно от тез 3 трите ама кое ???
Това е КОЛЕГИ помагайте който знае повече ,,,
благодаря още отсега
Comment